Primera sessió amb la Bet

Primera sessió amb la Bet

Una primera sessió de fotos per conèixer a l’Elisabet, per saber un més de l’altre com treballem cadascú al costat corresponent de la càmera, però al final el temps va fugir tan ràpid que només un Barça-Madrid ens va fer posar límit i mirar el rellotge.

Varem començar calibrant llums, veient com amb el blanc més absolut i la llum a màxima potència responia la imatge. Una cara seria, preocupada, despistada i segons la seva pròpia propietària de mala llet, va fer presagiar en un primer moment que la sessió no continuaria per a on volia, no obstant aquesta primera sensació, el resó dels flashos va anar esmorteint els presentiments.

No recordo si hi havia música (bona senyal) només recordo apagar els llums, baixar el fondo negre i esperar que la Bet apareixés amb roba fosca, ajustada, discreta però preparada que la llum i la foscor només la deixès veure part del seu cos.

Vaig acabar pensant que poc profit havia tret, però al veure les fotos, només pensava en saber quin altre forat tenia a l’agenda per proposar-li una segona sessió …

 

SHARE IT:
Copyright 2016 fotoTGN by SOBREÂTIC.NET | All Rights Reserved